Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913", 87 g
Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.
Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“!
„Rūta 1913“ rinkinį sudaro šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: šaltalankių, maskarponės sūrio kremo, traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo, karčiojo šokolado kremo bei Ruby šokolado ir aviečių.
– Šokolado saldainių rinkinys.
– 6 nepriekaištingi skoniai.
– 8 aukščiausios kokybės saldainiai.
– Prabangus, elegantiškas dizainas.
Gamintojas:
Uždaroji akcinė bendrovė RŪTA
LT-76349 Tilžės g. 133, Šiauliai
Sudedamosios dalys:
Sudedamosios dalys: šokoladas 28% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 21% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), pieninis šokoladas 15% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20% (cukrus, KVIEČIŲ miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), GRIETINĖLĖS milteliai, LAKTOZĖ, PIENO baltymai, druska, MIEŽIŲ salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), cukrus, SOJŲ miltai, džiovinti vaisiai 2% (avietės, braškės, mėlynės), dažikliai (E 162, E 120), gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštis (citrinų rūgštis)), ruby šokoladas 5,8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), įdaras base-krem (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), gliukozės sirupas, kakavos sviestas, mascarponės įdaras 1,3% (mascarponės SŪRIS 50% (GRIETINĖLĖ, nenugriebtas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas PIENAS, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), SVIESTAS, brendis, aviečių uogos (1%), brendis, kakavos sviestas, šaltalankio uogų sultys (0,7%), cukrus, KIAUŠINIŲ trynio įdaras 0,3% (vynas marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymai, dažikliai (karotenai, riboflavinai)), PISTACIJOS, tapijokų krakmolas, etilo alkoholis, dažikliai (E 129*, E 100, spirulina). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%. *Dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį!
Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
100g. maistinė vertė:
• Energinė vertė: 2256 kJ / 540 kcal
• Riebalai: 34.3 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18.1 g
• Angliavandeniai: 49.6 g
--Iš kurių: cukrų: 45.7 g
• Baltymai: 5.4 g
• Druska: 0.16 g
Alergenai: Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. .
Šokolado laikymo sąlygos:
laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Grynasis kiekis: 87 g.